Borduurwerk

For English, click here.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Per juli 2020 ben ik beschikbaar voor gepersonaliseerd borduurwerk op bestelling. Op dit moment pas ik twee verschillende technieken toe.


Handborduren

Met handborduren bedoel ik borduren met ‘gewoon’ naald en draad. De techniek die ik gebruik is specifiek het ‘vrij borduren’, wat ruimte geeft voor veel detail. Dit is toepasbaar op bijna elke stof, en hiervoor gebruik ik hoge kwaliteit DMC garen. Handborduren is het meest geschikt voor kleine oppervlaktes.


Punch Needle

Punch needle is een techniek waarbij een speciale, holle naald gebruikt wordt om lussen in de stof te schuiven. Dit geeft een uniek effect. Punch needle vereist speciale hoge kwaliteit stoffen, en kan gedaan worden met fijne borduurdraden of dikke (wol)garens. Punch needle is daarom voor zowel kleine als grote oppervlaktes geschikt.


Wat ontvang je?

Wanneer je hoop art bestelt, zoals in de foto’s bovenaan deze pagina, ontvang je een borduurring met het borduurwerk erin bevestigd. De stof wordt tot de juiste vorm geknipt, netjes weggestopt, gelijmd, en tot slot wordt de achterkant afgedekt met vilt. Daarna wordt het ingelijste werkje in een beschermende envelop toegestuurd. Je kunt de borduurring dan ophangen of op een andere manier tentoonstellen, als een klein ingelijst kunstwerkje. Wanneer er op spullen geborduurd wordt, zoals kleding of tasjes, ontvang je uiteraard het hele item met het nieuwe borduurwerk erop.


Betaling en verzending

Betaling is mogelijk via iDeal of PayPal. 50% wordt betaald nadat je het ontwerp goedkeurt, en 50% wanneer het borduurwerk voltooid is. Na ontvangst van de volledige betaling stuur ik het op in een beschermende envelop. Verzending is wereldwijd mogelijk afhankelijk van de locatie.


Neem gerust contact op!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik kan een gepersonaliseerd kunstwerkje voor je ontwerpen, of iets namaken dat je dierbaar is. Wellicht een foto van je eerste woning, favoriete bloem, lievelings cartoonkarakter of je bruidsboeket. Of misschien wil je gewoon een borduurwerkje van je favoriete quote, lievelingskleuren of een stukje kunst voor aan de muur. Hoe veel je aan mij overlaat is helemaal aan jou. Ik bespreek het graag met je!

Mocht je me liever op een andere manier willen bereiken, dan kun je al mijn contactgegevens vinden op mijn contactpagina.